sunnuntai 30. syyskuuta 2012

maanantai 24. syyskuuta 2012

perjantai 21. syyskuuta 2012

Onnea uuteen kotiin


Kesällä rakkaat ystävämme saivat uuden omakotitalonsa valmiiksi. Huomenna menemme koko perheen voimin viettämään tupaantuliaisia. Virkkausintoni tuloksena ystävämme saavat lahjaksi käsitöitä. Juhannusruusumatto äidin ja isän iloksi. Perheen tytöt saavat kaikki virkatun korin sisustukseen sopivissa väreissä. Kuvasta puuttuu kuopuksen pinkki kori koska se on toimitettu omistajalleen jo aikaisemmin :-)


tiistai 18. syyskuuta 2012

Takkatuli


Ensimmäisen SNY paketin sisältö pääsi hetimiten puikoille. Tässä lopputulos:


Huivihan siitä tuli, pitkä, pehmeä ja lämmin :-)
Huivin nimi Takkatuli on myös kyseisen Puro -langan värisävy. 
Mitään valmista ohjetta huiville ei ollut. Neuloin vain helmineuletta sopivan levyisen ja pituisen pätkän. Lopuksi neuloin huivin päät yhteen ja valmista tuli :-)

KIITOS vielä SNY :ni ihanasta langasta!


Eilinen kuva on niin syksyinen hämärä että tässä vielä muutama otos joissa värit pääsevät paremmin esille.




tiistai 11. syyskuuta 2012

3000


Mahtavaa! Kävijälaskuri pyörähti tänään hienoon tasalukemaan 3000!
Se lämmittää mieltä yhdessä ulkona säteilevän syysauringon kanssa.
Olen viime aikoina saanut myös monta uutta lukijaa. Oikein lämpimästi tervetuloa teille kaikille :-)

Viikonloppuna rakas isoveljeni ilahdutti pikkusiskoaan lainamaalla minulle tämän:


Ja mitä siitä seurasi.....

Jotain tällaista:


Toivottavasti lukijakuntani eivät kyllästy kun minulla näyttää tuo joulusesonki alkavan jo alkusyksyllä. Tähän on järkevä selitys, pitää aloittaa ajoissa että ehtii tekemään tarpeeksi palloja jouluun mennessä. Nimittäin isoveljellä oli tapansa mukaan taka-ajatus kun hän joulupallokirjan minulle lainasi. Arvaatte varmasti mikä.........




torstai 6. syyskuuta 2012

Joulu syyskuussa :-)


Tämä päivä on tuntunut ihan jouluaatolta! Kun sain SNY -pakettini avattua, nuorimies toi päivän postin. Ja siellä odotti toinen yllätys: Prusiluskan arvuutuskisan palkinto :-)




Kirjanmerkki on todella kaunis ja se tulee heti käyttöön. Mitälie telepatiaa ollut ilmassa kun Prusiluska tiesi että tumma suklaa on suurinta herkkuani :-)

Nämä kaksi pakettia ns. pelastivat päiväni. Töissä oli tänään rankkaa joten paketit saapuivat juuri oikeana päivänä piristämään minua :-)

Syyskuun SNY

Ihanaa! Tänään sain elämäni ensimmäisen SNY -paketin :-)
Vinkkiä tulevasta paketista sain jo edellispäivänä joten monta kertaa päivässä kävin kurkkimassa Itellan sivuilla missä paketti kulkee. Tänään työpäivän jälkeen oli pakko käydä postissa kyselemässä pakettia ja sieltä se hyllystä löytyi! Äkkiä kotiin, nopeasti keittiön siivous ja sitten paketin kimppuun. Tällaisia ihanuuksia sieltä löytyi:


Uusi Moda -lehti johon aion illalla rauhassa tutustua. Kaksi kerää Novitan Puro -lankaa ihanissa syksyn väreissä! Siitä löytyy oranssia ja pinkkiä jotka molemmat kuuluvat suosikkiväreihin. Pitää tarkkaan pohdiskella mitä tästä langasta teen, jotain itselleni se on varma!
Lisäksi mukana oli herkkuja, eli Sadepäivän ilo -teetä. Sitä on kiva nautiskella sohvan nurkassa pimeinä syksyiltoina. Jospa tästä saisin motivaatiota siirtyä taas kahvista teenjuontiin....
Mieltä lämmitti myös kaunis syksyinen kortti johon SNY oli kirjoittanut terveisensä. KIITOS sinulle SNY:ni! Pakettisi oli oikein mieluinen ja sen myötä on mukava aloittaa syyskuu :-)

maanantai 3. syyskuuta 2012

Pauliina -myssyjä


Olen blogielämäni alusta asti ihaillen lukenut Seijasiskon ja Lankapirtin Matleenan sytomyssyistä. Monta kertaa olen miettinyt että kyllä minäkin joskus. Viikonloppuna löysin Kardemumman talosta Pauliina -myssyn ohjeen. Nyt jos koskaan sitä on kokeiltava. Dropsin Cotton Lightia löytyi varastosta eri väreissä useampi kerä. Ensimmäisenä koukun pauloihin pääsivät turkoosin sävyt. Monta kertaa sain purkaa ja virkata uudelleen ennenkuin myssyyn löytyi sopiva koko. Nyt ne sopivat ainakin tekijänsä päähän :-)


Piti uskaltautua itse malliksi ja kuvaajaksi. Hankalaa oli mutta sain pipot kuvattua.

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Norskit nro 3


Eilen illalla sain viimeisteltyä kolmannet Norskit. Lankavarastosta löytyi 7-veikan Raitaa messuväreissä. Raidallista ja mustaa = kauniin värikkäät lapaset :-)

Mulla on nyt kova lapasbuumi päällä. Tuossa on yksi tuplalapanen ja yksi sormikas valmiina. Pitäisi vaan tehdä niille parit :-D
Jostain syystä kun saa yhden lapasen valmiiksi ei malta tehdä sille heti paria vaan pitää saada jo kokeilla jotain uutta ohjetta. Täytyy olla tiukkana ettei vaan jää lapaset parittomiksi........